Sisalmattor & Ullmattor

Sisalmattor & ullmattor är tillverkade av naturliga material

Mer naturmattor åt folket! Mattor av naturmaterial blir allt mer trendiga och fler väljer att köpa en. De är både sköna att gå på och blir även en snygg detalj i hemmet. Genom att välja miljövänliga naturmaterial som inredning ges hemmet en mysig känsla. Våra natur- och ullmattor finns i flera olika utföranden - välj en till soffhörnan eller hallen och ge ditt hem eller arbetsplats stor personlighet!

Köp en hållbar sisalmatta!

Söker du en hållbar och detaljrik matta? Då tror vi på Kjellbergs att en vävd matta i ull kan vara något för dig! Med 100%  sisal eller ull ges den äkta känslan. Mattorna finns i varierande färger och spännande mönster! 

En sisalmatta är vacker och passar lika bra i entrén, loungen, mötesrummet eller i trappen! Att inreda med sisalmattor i uterum har blivit mycket populärt, eftersom det skapar en naturnära och härlig känsla. En av sisalens många fördelar är att det är ett väldigt slitstarkt och rustikt material som gör att mattan passar bra i utrymmen med högt slitage! Sisalmattan är enkel att rengöra; skaka och dammsug den med jämna mellanrum.

Givetvis kan du få din sisalmatta som heltäckande eller avpassad matta med langett. Rådgör med våra återförsäljare vilken matta som passar ditt önskemål bäst!

HAMILTON WOOL

MANCHESTER WOOL

MARATEA

SHEBA

SISAL BOUCLE

SISAL HAMPA

SISAL HAVANNA