Velourmattor

Velourmattor har hög komfort

Söker du en skön heltäckningsmatta till sovrummet? Då har du hittat helt rätt! Hos Kjellbergs finns velourmattor i alla smaker och färger. Velourmattan är verkligen det bästa alternativet om du vill ha en matta med hög komfort! Mattan är populär som både avpassade mattor, och heltäckningsmatta i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. En matta som alla helt klart behöver i sitt hem!

En mjukare variant av heltäckningsmattan

En velourmatta kan fås i olika varianter. Velourmattan är känd för att vara en av de mjukare varianterna av heltäckningsmattor. Vill du ha en heltäckningsmatta i ditt sovrum? Då rekommenderar vi en velourmmatta, som är både lättstädad och skön att sätta fötterna på! Mattan passar lika bra i sovrummet, som i andra rum där du vill ha en mjuk matta med vackert lyster! Det allra bästa med velourmattan är att den ger en lyxig känsla, och är oerhört enkel att dammsuga. 

Hos Kjellbergs hittar du velourmattor i många olika färger och utföranden, du kan välja allt från tjocklek och färg till lyster! Är du osäker på vilken velourmatta du vill ha till ditt hem? Rådgör med våra återförsäljare vilken matta som passar ditt önskemål bäst!

BUGATTI

CHANEL

HEAVEN

JAZZ

PASTELLE

SUPERIOR

VENETO

LEXUS

DUBLIN

ELEGANT

EUPHORIA