Varmt och mjukt hem med textila mattor

De tysta och mjuka golven är åter igen trendiga, av flera goda skäl. Med en matta kan du lätt, snabbt och relativt billigt ändra både stil och färg efter den modetrend som råder. Förutom att mattor är sköna att gå på och har den goda egenskapen att absorbera ljud kan de också spara energi. Det tycker vi är skäl nog för att välja en matta som både ger ett varmt och mjukt mottagande.

Heltäckande eller måttanpassad matta

En heltäckande eller en måttanpassad matta är en smaksak. Kjellbergs har ett brett sortiment på vävda och tuftade mattor i olika färger, kvaliteter och strukturer – från heltäckningsmattor till måttanpassade. Det ger dig många möjligheter att skapa ett unikt rum efter din personliga stil och färg.

Skapa rum att trivas i

Heltäckningsmattans ljuddämpande och ergonomiska effekt gör att den passar utmärkt i till exempel vardagsrum, sovrum, hall, trappa eller i barnens lekrum.

Småländsk service

Kjellbergs lagerhåller ca 80000 m2 textila mattor på lagret i Bredaryd vilket ger snabba leveranser samt kvalitets säkrade mattor i form av egenkontroll. Detta ihop med personlig service av vår kunniga personal ger Er trygghet vid köpet av Er specifika matta.

 

 

Öglade mattor

Ryamattor

Velourmattor

Vävda Mattor

Textila plattor

Sisalmattor & Ullmattor

Mönstrade mattor

Nålfiltsmattor

Utomhusmattor