Vävda Mattor

Vävda mattor finns i olika strukturer och stilar

Bland det bästa med vävda mattor är att den håller i många år! Traditionen med vävda mattor är en konst som har funnits i århundraden. Tekniken används än idag och fortsätter att leverera stilrena mattor i olika strukturer.  När mattorna knyts eller vävs omsorgsfullt så behåller mattan sitt fina utseende, och gör sitt jobb som inredningsdetalj. Samtidigt är mattan väldigt tålig och klarar mycket slitage! Detta är verkligen en fördel med vävda mattor som helt klart gör den så populär!

Skapa en ombonad look med en vävd matta

Vävda mattor passar helt klart alla olika stilar - från modernt, till en mer vintage stil! Hos oss hittar du flatvävda mattor, som är både tåliga och lättstädade och passar utmärkt i både hem och offentlig miljö. Såklart finns våra mattor i många olika storlekar, färger och mönster - för att du ska hitta någon som passar dina önskemål!

Vill du ha en lättstädad, men tålig matta? Rådgör med våra återförsäljare vilken matta som passar ditt önskemål bäst! Givetvis kan våra vävda mattor fås som både heltäckande och avpassade med langett.

HERRINGBONE

OXFORD

COURT

BERSÅ

PRO RIB