Öglade mattor

Öglade mattor är slitstarka och passar i påfrestande miljöer

Är du på jakt efter en slitstark heltäckningsmatta? Då rekommenderar vi en öglad matta! En heltäckningsmatta i sovrummet eller vardagsrummet ger en skön och härlig känsla i hemmet. En öglad matta är den vanligaste och oftast mest ekonomiska heltäckningsmattan, som gör sig bra i alla hem!  

Öglade mattor

Mattan passar som allra bäst i utrymmen med högt slitage eller om du bara vill ha en matta med lite lägre lugg. I utrymmen med högre slitage är det vanligt att golvet slits. Fördelen med öglade mattor är att de är täta, vilket gör att smuts inte tränger ner i mattan och kan lätt sugas upp av dammsugaren. Du skyddar ditt golv och får samtidigt en snygg, slitstark matta. Givetvis finns våra mattor i olika färger; enfärgade och mönstrade. Vi har mattor för alla smaker! Nedan hittar du ett stort urval av öglade mattor, som du kan få som både heltäckningsmatta och avpassad matta med langett. 

En öglad, stilren matta är tacksamt för ett ombonat och lättstädat golv. Är du osäker på vilken öglad matta som passar dig bäst? Rådgör med din återförsäljare om vilken matta som passar ditt önskemål.

MAGMA

MATRIX

TITAN

CONCRETE