Textila plattor

Textilplattor läggs smidigt till en heltäckande matta

Textilplattor är den perfekta inredningsdetaljen för att få till ett stiligt rum! På Kjellbergs hittar du ett brett sortiment av olika, trendiga textilmattor - i flera olika färger och mönster! Det är endast fantasin som sätter gränser; olika mönster, färger och arrangemang kan du helt bestämma själv!

Mattan är både praktisk, har olika användningsområden och är enkel att göra ren. Det enda du behöver göra är att fästa mattan med mattejp, och när du behöver tvätta mattan så tar du bara bort den delen! Våra textilplattor är både hållbara och enkla att få på plats.

Textilplattor på kontorsmiljöer

Textilmattor är en enkel produkt att använda - som oftast nyttjas på mässor, i kontorslokaler eller på andra offentliga ställen! I dagens moderna, öppna kontorslandskap är textilplattor perfekt! Dels för att de fungerar som ett skydd mot golvet, men också för att de skapar en mysig och trendig arbetsplats! Kontorsmiljöer kan behöva genomgå snabba förändringar och där gäller det att kunna anpassa rum efter behov! Genom att använda sig av textilplattor kan du snabbt och flexibelt anpassa arbetsplatsen! 

Det allra bästa med textilplattor är att de är praktiska och anpassningsbara efter olika rum. Tillsammans bildar de en helhet som ger spännande mönster i rummet och med några reservplattor på lager är det lätt att byta ut dem om rummet behöver förändras eller en platta har blivit förstörd. 

Är du nyfiken på textilplattor? Rådgör med våra återförsäljare om vilken typ som passar ditt önskemål bäst.

FORCE

KARAT

NORDIC PERFORMANCE

NORDIC TILE

NORDIC TILE PLAIN

STYLE

WOOD STYLE