Nålfiltsmattor

Nålfiltsmattor är prisvärda och håller en hög kvalitet

Hos oss på Kjellbergs kan du hitta riktigt kvalitativa nålfiltsmattor i flera färger. Är du ute efter en slitstark och praktisk matta? Som även är bra och snygg? Då kan nålfiltsmattan vara något för dig! Mattan funkar lika bra i hemmet, som på kontoret eller i konferenssalen och i de flesta andra miljöer. Du kan även använda din nålfiltsmatta till din trapp eller i hallen!

En nålfiltsmatta består av fibrer som under hårt tryck pressas samman och limmas ihop. Detta skapar en ekonomisk matta som håller hög kvalitet. Mattan blir därför slitstark och är enkel att dammsuga!

Nålfiltsmattan har flera olika användningsområden 

Hos oss hittar du slitstarka nålfiltsmattor i flera olika färger! Nålfiltsmattan ROCK hittar du bland annat i färgerna ljusblå, röd och grå! Den populära mattan är 200 cm bredd och passar utmärkt i hemmet eller på kontoret. Heltäckningsmattor i nålfilt är också trevligt eftersom det bonar upp ett rum och ger en trevlig ljudbild. Genom att placera mattan i kontorslandskap kan du nyttja dess fantastiska egenskaper att ljuddämpa! Placerar du istället mattan i en trapp så blir trappstegen bekväma, trappan får en extra snygg detalj och enklare att gå upp och ned i.

ROCK

VIPER