Ryamattor

Ryamattor ger en ombonad och härlig känsla att gå på

Är du på jakt efter en ny, mysig matta? Som är lika bekväm att stå på - som snygg att titta på? Då är ryamattan något för ditt hem! Ryamattan är en klassiker, som enkelt passar in i många olika inredningsstilar.

Mysiga ryamattor med lång lugg

Ryamattan är otroligt omtyckt! Känn textilierna och värm fötterna mot den mjuka mattan. En ryamatta med lång lugg känns bekväm och är en otroligt snygg detalj i ditt hem! Den passar lika bra i vardagsrummet, som i sovrummet eller där du vill skapa en extra hemtrevlig, och mysig känsla. Mattorna finns i en rad olika färger - som beige, grå, sand och vit!

Den praktiska ryamattan med kort lugg

Hos Kjellbergs kan du även hitta ryamattor med en kort lugg! Denna matta lämpar sig väldigt bra om du söker en matta som är enkel att hålla ren. En heltäckningsmatta kan kännas som ett extra jobb, men en ryamatta med kort lugg är både snygg och enkel att städa! Köp din ryamatta idag och få till en mysig, snygg matta som smälter samman med ditt hem.

Vi erbjuder allt från den mer lättstädade ryamattan med lite lägre lugg till den tjocka ryamattan med hög lugg. Såklart kan du rådgöra med våra återförsäljare vilken matta som passar ditt önskemål bäst. Hitta din favorit i vårt sortiment av klassiska, tidlösa ryamattor!

CURLY

GALAXY

SYMFONI